Maneca de vant

O maneca de vant este un tub textil conic conceput pentru a indica direcția sau viteza relativa a vântului. De obicei sunt folosite în aeroporturi, aerodromuri, porturi maritime, statii meteorologice sau in complexuri petrochimice unde există riscul unor scurgeri de substante chimice. Uneori mai sunt situate langa autostrăzi, in complexuri sport...

O maneca de vant este un tub textil conic conceput pentru a indica direcția sau viteza relativa a vântului. De obicei sunt folosite în aeroporturi, aerodromuri, porturi maritime, statii meteorologice sau in complexuri petrochimice unde există riscul unor scurgeri de substante chimice. Uneori mai sunt situate langa autostrăzi, in complexuri sportive, pe poduri sau în alte locuri cu vant puternic.

Marimi standard:

Mica:            Ø 26 cm intrare x 125 cm lungime;

Medie:         Ø 40 cm  intrare x 180 cm lungime;

Mare:           Ø 60 cm intrare x 240 cm lungime;

Aerodrom:  Ø 90 cm intrare x 360 cm lungime.

Materiale folosite:

Poliamidă / PA 6.6 - un material usor dar rigid și extrem de durabil, țesut cu fire nailon printr-o tehnică specială intr-o formă hașurată care-I face rezistent la rupere, tensionare și uzură și nu permite sfîșierea materialului în caz de agățare. Este acoperit pe ambele suprafețe cu un strat de PU (poliuretan) prin care nu pătrund aerul sau apa și nu-și pierde proprietățile la temperaturi scăzute sau la raze UV. Este un material usor (65 gr/m.p.) si se foloseste la manecile de dimensiuni mici.

Poliester peliculizat cu un strat de poliuretan care asigura impermeabilitatea și flexibilitatea chiar și la temperaturi extrem de joase. În caz de expunere la la raze UV sau la temperaturi ridicate își menține calitățile timp îndelungat. Rezistența la frecare și uzură este de 4 pana la 20 de ori mai mare decît materialele din alte fibre, dar la 2/3 față de poliamida 6.6. Se foloseste la manecile de dimensiuni mari.

La cerere se pot confectiona maneci de vant si la alte dimensiuni sau in alte combinatii de culori.

Pentru cazul in care se folosesc in scopuri promotionale, exista posibilitatea de inscriptionare prin serigrafie.

Mai multe

Maneca de vant  Contine 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Se afiseaza 1-4 din 4 articole